GINOP-1.2.1-15-2015-00436 EU


A projekt kódja: GINOP-1.2.1-15-2015-00436

A projekt címe: A MediDrink termékcsalád gyártási kapacitásának fejlesztése

Támogatás összege: 62.548.650 HUF

Támogatási intenzitás: 45%

Projekt összefoglalása: Projektünk célja a termelési kapacitás és a minőség javítása. A klinikai táplálkozási termékek előállítására alkalmas gép megvásárlása a Medifood saját termelésének javítását eredményezi. Az új berendezés rögzíti a keverési eljárást és növeli a gyártott termékek számát egyidejűleg, ezáltal növeli a termelés teljes mennyiségét. Minőségi javulás érhető el egy új technológia bevezetésével is, amikor a keverés szinte teljesen zárt és szabályozott folyamattá válik, és lényegesen kevesebb habképződést eredményez a gyártás során. A folyamat időtartamát is csökkenteni lehet, miközben megnöveljük a gyártott mennyiséget, ami sokkal hatékonyabb és gazdaságosabb termelést eredményez a helyszínen, valamint termékeink változatosságának további növelését.

Teljesítés dátuma: 31.10.2017A betegséghez kapcsolódó alultápláltságról

Az alultápláltság akkor alakul ki, ha a szervezet nem kap megfelelő mennyiségű tápanyagot egészsége megőrzése érdekében. Ha ez egy betegség következménye, akkor betegséghez kapcsolódó alultápláltságról beszélünk.A betegséghez kapcsolódó alultápláltság terápiás területei

Daganatos megbetegedések, tumorok
Légzőszervi megbetegedések
Gyomor- és bélbetegségek
Időskori degeneratív rendellenességek
TERMÉKEINK

Termékeink

A MediFood számos olyan állapot-specifikus tápszert kínál, amelyek hozzájárulnak az orvosi kezelések hatékonyságához.


Egészségügyi szakemberek számára


Ez az oldal arra szolgál, hogy hogy információt szolgáltasson a nemzetközi egészségügyi szakemberek számára, kivéve az Amerikai Egyesült Államok lakóit.


Kérjük, erősítse meg az alábbi gombra kattintva, hogy Ön az Egyesült Államokon kívüli egészségügyi szakember.


HORIZON 2020
SZECHENYI 2020