GINOP-2.1.1-15-2015-00649EU


A projekt kódja: GINOP-2.1.1-15-2015-00649

A projekt tárgya: Állapotspecifikus klinikai tápszerek kifejlesztése a Medifood Kft-nél

Támogatás összege: 176.215.000 HUF

Támogatási intenzitás: 59,8%

Projekt összefoglalása: A Medifood kutatás-fejlesztési tervei és tevékenységei az alábbiakban felsorolt terápiás területekre és kapcsolódó termékekre koncentrálnak: Onkológia - Az alultápláltság, az anorexia, a cachexia a daganatos betegek gyakori kimenetele. Mivel a legtöbb rosszindulatú sejt a stabil glükóz rendelkezésre állásától függ, és a fő energiaforrásként szénhidrátokat alkalmaz, az általános összetételű kiegészítők nem lehetnek annyira hatásosak, mint a kifejlesztendő MediDrink Onco, amely közvetetten kedvező hatást gyakorolhat a tumorsejtek proliferációjára az alacsony szénhidráttartalmú, és a magasabb vitaminokkal és ásványi anyagokkal párosítva. Pulmonológia - Ez a termék elsősorban a COPD betegek különleges táplálkozási igényeit célozza meg. A MediDrink Pulmo alacsony szénhidráttartalma az általános étrend által okozott légzési stresszt szabadítja fel, míg a magas omega-3 zsírsavtartalmának képes arra, hogy javítsa a krónikus gyulladásos folyamatokat. A MediDrink Pulmo kazein tartalma kedvező az izomtömeg megtartásához, és a további összetevők segítik a légzőizmok erejének fenntartását. Itt a MediFoodnál szilárdan hiszünk abban, hogy az utóbbi évek kutatásai és kutatása alapján új generációkon alapuló klinikai tápszereket lehet kialakítani. Ezek a termékek igazodnak a betegek különleges táplálkozási igényeihez, erősen támogatva a felépülési folyamatot és a gyógyulást.

Befejezés várható dátuma: 15.09.2018A betegséghez kapcsolódó alultápláltságról

Az alultápláltság akkor alakul ki, ha a szervezet nem kap megfelelő mennyiségű tápanyagot egészsége megőrzése érdekében. Ha ez egy betegség következménye, akkor betegséghez kapcsolódó alultápláltságról beszélünk.A betegséghez kapcsolódó alultápláltság terápiás területei

Daganatos megbetegedések, tumorok
Légzőszervi megbetegedések
Gyomor- és bélbetegségek
Időskori degeneratív rendellenességek
TERMÉKEINK

Termékeink

A MediFood számos olyan állapot-specifikus tápszert kínál, amelyek hozzájárulnak az orvosi kezelések hatékonyságához.


Egészségügyi szakemberek számára


Ez az oldal arra szolgál, hogy hogy információt szolgáltasson a nemzetközi egészségügyi szakemberek számára, kivéve az Amerikai Egyesült Államok lakóit.


Kérjük, erősítse meg az alábbi gombra kattintva, hogy Ön az Egyesült Államokon kívüli egészségügyi szakember.


HORIZON 2020
SZECHENYI 2020