Küldetésünk

Küldetésünk, hogy olyan, betegséghez kapcsolódó alultápláltság ellátására szolgáló FSMP-ket fejlesszünk és biztosítsunk a betegek számára, amelyek hozzájárulnak az orvosi kezelés hatékonyságához.

Elképzelésünk a tápszerpiac szereplőjeként annak vezetése és formálása.

Alapvető értékeinkCéljaink közé tartozik, hogy állapot-specifikus tápszereket fejlesszünk ki egyes betegségekhez és ezeket világszerte elérhetővé tegyük leányvállalatok vagy disztribúciós partnerek segítségével. Törekszünk arra, hogy innovatív termékeinkkel javítsuk a betegek életminőségét, ezáltal hozzájárulva az orvosi kezelések hatékonyságához.

Törekszünk arra, hogy megtaláljuk és azonosítsuk a különböző egészségügyi állapotok táplálkozási szükségleteit, és a legfrissebb tudományos bizonyítékok alapján dolgozzunk ki speciális gyógyászati célra szánt tápszereket annak érdekében, hogy hozzájáruljunk az adott orvosi kezelések sikeréhez.

Törekszünk továbbá arra is, hogy minőségi különbséget, és végső soron életminőség-javulást vigyünk azoknak az embereknek az életébe, akiknek különleges táplálkozási igényük van. A betegséggel kapcsolatos alultápláltság számos gyakori betegség és állapot következménye lehet, és arra törekszünk, hogy termékeinkkel megfeleljünk ezen a betegségek és állapotok speciális igényeinek a klinikai eredmények javítása és ezáltal a gyógyulás érdekében. Szoros együttműködésben dolgozunk orvosokkal, dietetikusokkal és más egészségügyi szakemberekkel annak érdekében, hogy megoldást nyújtsunk a rászoruló betegek számára.

A betegséghez kapcsolódó alultápláltságról

Az alultápláltság akkor alakul ki, ha a szervezet nem kap megfelelő mennyiségű tápanyagot egészsége megőrzése érdekében. Ha ez egy betegség következménye, akkor betegséghez kapcsolódó alultápláltságról beszélünk.A betegséghez kapcsolódó alultápláltság terápiás területei

Daganatos megbetegedések, tumorok
Légzőszervi megbetegedések
Gyomor- és bélbetegségek
Időskori degeneratív rendellenességek
TERMÉKEINK

Termékeink

A MediFood számos olyan állapot-specifikus tápszert kínál, amelyek hozzájárulnak az orvosi kezelések hatékonyságához.


Egészségügyi szakemberek számára


Ez az oldal arra szolgál, hogy hogy információt szolgáltasson a nemzetközi egészségügyi szakemberek számára, kivéve az Amerikai Egyesült Államok lakóit.


Kérjük, erősítse meg az alábbi gombra kattintva, hogy Ön az Egyesült Államokon kívüli egészségügyi szakember.


HORIZON 2020
SZECHENYI 2020