Gyakran ismételt kérdések


Miért előnyösebb a MediDrink Plus, mint az egészséges táplálkozás?

A MediDrink Plus egyedülálló összetételű tápanyag-összetételű, amelyet nem lenne könnyű elérni a normál táplálék-bevitellel , és amelyet kifejezetten a betegséghez kapcsolódó alultápláltságban szenvedő betegek igényeinek kielégítésére terveztek.

Tehát a MediDrink Plus nem gyógyszer. Hogyan segíthet mégis nekem a gyógyulásban?

A MediDrink Plus célja, hogy segítse a szervezet erősebbé tételét a megnövekedett tápanyag-bevitel biztosításával, és így optimalizálja a kezelés hatékonyságát. Ha szeretne többet megtudni arról, hogy mennyire fontos a jól tápláltsági állapot, kattintson a Betegséghez kapcsolódó alultápláltság menüpontra a MediFood kezdőlapján.

Milyen mellékhatásai vannak a MediDrink Plusnak?

A MediDrink Plus speciális összetételű élelmiszeripari termék, amely nem tartalmaz semmilyen hatóanyagot. A MediDrink Plus klinikailag bizonyítottan laktózmentes és gluténmentes. , azonban aAz összetevők bármelyikére allergiás betegeknek kerülniük kell a MediDrink Plus fogyasztásátt. Használat előtt kérjük, olvassa el az összetevők listáját, és kérdéseivel forduljon orvosához vagy más egészségügyi szakemberhez.

Amint a fentiekből látható, nincs "összetevő-specifikus" mellékhatás, azonban a "szokásos táplálékbevitelhez" hasonló mellékhatások előfordulhatnak.

Mivel a MediDrink Plus nagy energia-sűrűségű, azonnali gyors fogyasztása a gyomor és a gyomor-bélrendszer (GI) rendszer túlterheléséhez vezethet, és ennek következtében hányingert, hasi diszkomfort érzést, akár hányást vagy hasmenést okozhat, mintahogy az is, amikor a normál ételeket gyorsabban fogyasztjuk el. A hasmenés a klinikai tápszerek egyik legjelentősebb mellékhatása. Más termékekkel összehasonlítva ez a tünet ritkábban fordul elő - a MediDrink Plus-szal, mint más klinikai tápszerekkel az egészségügyi szakemberek visszajelzései szerint – mintegy tizedannyi esetben. Mindazonáltal kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek az adatok nem klinikai vizsgálatból származnak, és ezeknek az adatoknak vizsgálatokkal történő megerősítése szükséges lehet.

A hasi fájdalom és a nyelőcső regurgitáció szintén a klinikai tápszerek ismert mellékhatásai közé tartoznak, és előfordulhatnak a MediDrink Plus esetében is. Ezeknek a tüneteknek a fő oka ezeknek a termékeknek a "nem szokványos" összetétele és szerkezete (például magas energia-tartalmú, viszkózus folyadékok, a normál darabos étel helyett) és az emésztőrendszernek a bevitt tápszerre adott megváltozott reakciója.

Miben különbözik a MediDrink Plus a többi iható tápszertől?

Minden hasonló klinikai tápszert a betegséghez kapcsolódó alultápláltság kezelésére fejlesztettek ki. Azonban ezeknek a termékeknek a többsége már több, mint egy évtizede forgalomban avn anélkül, hogy jelentős változás következett volna beösszetételükben annak ellenére, hogy számos új felfedezés született a különböző egészségügyi állapotok megváltozott anyagcsere útvonalairól. Ezeket a vizsgálati eredményeket ritkán alkalmazzák a gyakorlatban új készítményekre és összetételek előállítására.

A MediDrink Plus-t ezeknek a figyelembe vételével kívántuk megvalósítani. A kutatási és fejlesztési folyamatot a különböző egészségügyi állapotok azonosítása indította el azért, hogy a táplálkozási szükségleteket a legmegfelelőbb összetétellel lehessen kielégíteni. A MediDrink Plus egy általános iható tápszer, amely már figyelembe veszi a leggyakoribb, táplálás-terápiát igénylő állapotokat, mint például a daganatos betegség, a COPD (krónikus obstruktív tüdőbetegség), a CF (cisztás fibrózis), az IBD (gyulladásos bélbetegségek pl. Crohn-betegség és colitis ulcerosa), AIDS és demencia. Ezekről a betegségekről a Betegséggel kapcsolatos alultápláltság oldalainkról olvashat.

A MediDrink Plus-t gyermekeknek is fogyaszthatják?

Bár a MediDrink Plus elsősorban a betegséghez kapcsolódó alultápláltságban szenvedő felnőttek diétás ellátására szolgál, 3 évnél idősebb gyermekek is fogyaszthatják. Kérjük, forduljon dietetikushoz vagy más egészségügyi szakemberhez, hogy számítsa ki az Ön számára szükséges egyedi kalóriatartalmat.


Általános ismertető

A MediDrink Plus olyan tápszer, amely a betegséghez kapcsolódó alultápláltság megelőzésére vagy diétás ellátására szolgál
Termékeink

A 4 tulajdonság

Ha szeretné megtudni, hogy mi teszi a MediDrink Plus 4 alapvető tulajdonságát olyan jótékony hatásúvá, és hogy ezek hogyan segítik gyorsabb felépülést

Használat

A MediDrink Plus számos módon beilleszthető az étrendbe, az Ön ízlésétől és az Ön számára előírt/megfelelő mennyiségtől függően

MediDrink receptkönyv

Növelje szokásos étrendje tápértékét a MediDrink Plus használatával kedvenc ételeinek elkészítésében

Gyakran ismételt kérdések

Ha még mindig vannak kérdései, vagy többet szeretne megtudni a MediDrink Plus-ról, akkor nézze meg a Gyakran Ismételt Kérdések listáját


Egészségügyi szakemberek számára


Ez az oldal arra szolgál, hogy hogy információt szolgáltasson a nemzetközi egészségügyi szakemberek számára, kivéve az Amerikai Egyesült Államok lakóit.


Kérjük, erősítse meg az alábbi gombra kattintva, hogy Ön az Egyesült Államokon kívüli egészségügyi szakember.


HORIZON 2020
SZECHENYI 2020