MediDrink receptkönyv


Fogyasztásra kész iható tápszer

A MediDrink Plusfogyasztható közvetlenül,hűtve, illetve tej, joghurt vagy tejszín helyettesítőjeként. A különböző ízek alkalmazhatóak különféle italok elkészítésére, illetve keverhető kávéba, teába, cappuccinoba, forró csokoládéba vagy turmixba. A MediDrink Plus hozzáadásával ezeknek az italoknak a tápanyag-értéke megnövekszik, így segítve a gyorsabb gyógyulást. A kiegészítő táplálásra javasolt napi adag 3x1 csomag.

Kisétkezések

MediDrink Plus a nap folyamán kisebb étkezésekhez használható, mint például a müzlik, zabkásák és rántotta a reggelihez. Ha tejjel vagy salátaöntetekkel, gyümölcs joghurtokkal fogyasztjuk, akkor a délutáni könnyű harapnivalókat helyettesítik.

Levesek

Az ízesítés nélküli MediDrink Plus könnyen alkalmazható különböző krémlevesek sűrítésére, az eper ízű termék pedig tökéletes a gyümölcslevesek készítéséhez.

Főétkezések

Az ízesítés nélküli MediDrink Plus használható pörköltek, serpenyős ételek, raguk és szószok elkészítéséhez, illetve a húsok, zöldségek vagy a tészták mártásaihoz. Alkalmazható továbbá a burgonyapüré készítéséhez is.

Desszertek

A pudingok, krémek, zselék és fagylaltok könnyen elkészíthetők az ízesített termékek segítségével, a csokoládé, eper és vanília ízű termékek pedig sütemények és egyéb édességek krémjeinek és bevonatának készítéséhez alkalmazhatók. Még a palacsinta is könnyen elkészíthető az ízesítés nélküli MediDrink Plus-szal.


Általános ismertető

A MediDrink Plus olyan tápszer, amely a betegséghez kapcsolódó alultápláltság megelőzésére vagy diétás ellátására szolgál
Termékeink

A 4 tulajdonság

Ha szeretné megtudni, hogy mi teszi a MediDrink Plus 4 alapvető tulajdonságát olyan jótékony hatásúvá, és hogy ezek hogyan segítik gyorsabb felépülést

Használat

A MediDrink Plus számos módon beilleszthető az étrendbe, az Ön ízlésétől és az Ön számára előírt/megfelelő mennyiségtől függően

MediDrink receptkönyv

Növelje szokásos étrendje tápértékét a MediDrink Plus használatával kedvenc ételeinek elkészítésében

Gyakran ismételt kérdések

Ha még mindig vannak kérdései, vagy többet szeretne megtudni a MediDrink Plus-ról, akkor nézze meg a Gyakran Ismételt Kérdések listáját


Egészségügyi szakemberek számára


Ez az oldal arra szolgál, hogy hogy információt szolgáltasson a nemzetközi egészségügyi szakemberek számára, kivéve az Amerikai Egyesült Államok lakóit.


Kérjük, erősítse meg az alábbi gombra kattintva, hogy Ön az Egyesült Államokon kívüli egészségügyi szakember.


HORIZON 2020
SZECHENYI 2020